Onze shops
  • Shop4.nl
  • Shop4hoesjes.nl
  • Shop4rugzakken.nl
  • Shop4tablethoes.nl
  • Shop4houders.nl
  • Shop4actioncams.nl
  • Shop4laptophoes.nl

Privacyverklaring en cookiebeleid van Shop4 Elektronica & Accessoires B.V.

We respecteren je privacy en verwerken je persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor je ze hebt verstrekt. Dit doen we in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet. We leggen je graag uit welke gegevens we van je verzamelen en wat we ermee doen. Dan weet jij waar je aan toe bent, dat is wel zo fijn als het om jouw gegevens gaat.

Bedrijfsgegevens

Laten we onszelf eerst even voorstellen, dan weet je in ieder geval al wie wij zijn. Wij zijn Shop4 Elektronica & Accessoires B.V. handelend onder de namen Shop4.nl, Shop4hoesjes.nl, Shop4tablethoes.nl, Shop4houders.nl, Shop4laptophoes.nl, Shop4actioncams.nl en Shop4smartwatch.nl. Dat zijn dus ook de websites waarop je persoonsgegevens worden verwerkt, als je een bestelling bij ons hebt geplaatst.

Ons bezoek- en vestigingsadres is: Kerkenbos 1063F, 6546BB in Nijmegen, Nederland
Je kunt ons telefonisch bereiken op: 024 – 845 1321
Je kunt ons per e-mail bereiken op: klantenservice@shop4.nl
We zijn op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 bereikbaar
Bij de KvK staan we ingeschreven onder nummer: 64804119
Ons BTW-identificatienummer in Nederland is: NL855856956B01
Ons BTW-identificatienummer in België is: BE 0648.929.604


Alles over jouw gegevens

Als je een bestelling bij ons plaatst, hebben we verschillende gegevens van je nodig. We leggen je graag uit welke gegevens dat zijn, waarom we ze van je willen weten en wat we ermee doen.

Welke gegevens verwerken we van jou?

Je voor- en achternaam
Zodat we je netjes aan kunnen spreken als we je een e-mail sturen.

Je adres en woonplaats
Zodat we je bestelling naar het door jou opgegeven adres kunnen versturen. En als je ons er toestemming voor hebt gegeven, kunnen we je bijvoorbeeld ook aanbiedingen sturen.

Je e-mailadres
Zodat we je per e-mail kunnen laten weten wat de status van je bestelling is. Ook kunnen we je vragen of je jouw mening wilt geven over ons of je bestelling, zodat we daar van kunnen leren. En als je ons er toestemming voor hebt gegeven, kunnen we je bijvoorbeeld ook aanbiedingen sturen. Voor dat laatste kun je je natuurlijk altijd uitschrijven, die optie vind je altijd onderaan de e-mail zelf.

Je IP-adres
Zodat we je herkennen als je vaker bij ons komt. Hiermee kunnen we je voorkeuren onthouden, zodat we je een beter en persoonlijker aanbod kunnen doen.

Je betaalgegevens
Zodat we je betaling via iDeal, overboeking of Mister Cash aan je bestelling kunnen koppelen. Ook kunnen we daarmee het aankoopbedrag terugstorten als je je bestelling hebt geretourneerd.
Als je met je creditcard betaalt krijgen we alleen van onze betalingsprovider Pay.nl te horen of je betaling wel of niet goed is doorgekomen.
Als je voor AfterPay kiest krijgen we alleen van ze te horen of je door hun controle heen bent gekomen, je betalingsgegevens blijven verder tussen jullie.


Waar gebruiken we je gegevens nog meer voor?

Klantenservice
Als je contact met ons hebt opgenomen maken we daar altijd een notitie van. Zo kunnen we later teruglezen wat we met je hebben besproken. Als je dan nog een keer contact met ons opneemt, hoef je het hele verhaal niet nog een keer te vertellen. We analyseren alle contactmomenten, zodat we onze service te kunnen blijven verbeteren.

Je account
Als je een account hebt aangemaakt op een van onze websites, slaan we daar de gegevens op die we van je nodig hebben bij een bestelling. Dan hoef je ze daarna niet opnieuw in te vullen. Dat scheelt weer!

Verbetering
We willen graag blijven verbeteren, zodat we je in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn. Daarom kan het zijn dat we je vragen of je bijvoorbeeld mee wilt doen aan een enquête of interview of vragen we je om een beoordeling over ons of je bestelling achter te laten. Ook bekijken we welke pagina’s er allemaal worden bezocht en welke activiteiten daar allemaal worden uitgevoerd, zoals het klikken op knoppen en links of scrollen of inzoomen. Het kan zijn dat een andere partij dit voor ons doet, maar die houdt zich dan natuurlijk ook aan de privacy-regels.


Veiligheid van je gegevens

Als we persoonsgegevens verwerken, overdragen of ontvangen, is het natuurlijk belangrijk dat dat veilig gebeurt. We slaan alle persoonsgegevens op in een beveiligde database, zodat niet zomaar iedereen erbij kan. Hieronder leggen we het je nog even duidelijk uit.

Veiligheid van de opslag van gegevens

Op de pagina’s waar je persoonsgegevens aan ons verstrekt, moet gebruik gemaakt worden van een beveiligde verbinding. Wij hebben van onze hele website een beveiligde omgeving gemaakt. Dat doen we met een moderne en veilige techniek: de Secure Socket Layer (SSL). Je herkent een beveiligde pagina aan het groene slotje in je browser. Als je een wachtwoord hebt ingevuld, slaan we die gehasht op. Dat is een moeilijk woord voor ‘versleuteld’. Al onze websites zijn voorzien van een passend beveiligingsniveau en we nemen de nodige maatregelen om het verlies van gegevens of onrechtmatige verwerking ervan tegen te gaan. Daar laten we onze websites ook periodiek op testen. Een voorbeeld van zo’n test is dat er wordt getoetst op applicatie kwetsbaarheden uit de zogenaamde OWASP top 10. Dat is een lijst met de meest kritische kwetsbaarheden voor websites.

Veiligheid bij het overdragen en ontvangen van gegevens

Als wij je gegevens overdragen of ontvangen op onze websites, gebruiken we altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector. Ook gebruiken we voor persoonsgegevens en kritieke informatie een beveiligde server. Daarop zijn de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging ve voorkomen van informatie die we ontvangen op onze websites.

Jouw persoonsgegevens inkijken, wijzigen of verwijderen

Je kunt de persoonsgegevens die we van jou hebben verwerkt inkijken, wijzigen of verwijderen. Zo kun je ons vragen om na te kijken of je gegevens wel kloppen, om ze eventueel aan te vullen of te verbeteren. Als je wilt dat we ze verwijderen, kunnen we dat ook voor je doen. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen: telefonisch via 024-8451321 of per e-mail naar klantenservice@shop4.nl.


Alles over cookies

Op onze websites maken we gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat (tijdelijk) op je pc wordt geplaatst. Daarmee kan informatie worden onthouden en bijvoorbeeld automatisch worden ingevuld, zodat je dat zelf niet steeds opnieuw hoeft te doen. De cookies helpen ons ook om in te zien hoe je onze websites gebruikt, zodat we daar van kunnen leren en het kunnen verbeteren, als er iets niet helemaal lekker loopt. We kunnen cookies ook gebruiken om bijvoorbeeld een marketingcampagne op af te stemmen: dan kunnen we je tenminste relevante aanbiedingen doen.

Je zou de cookies in je browser uit kunnen schakelen, maar houd er dan wel rekening mee dat onze websites misschien niet meer optimaal werken. Ze zijn namelijk best handig, die cookies.

Zoals je hierboven kon lezen hebben we verschillende soorten cookies, je vindt ze hieronder.

Functionele cookies

Die gebruiken we om onderdelen van onze websites handiger te maken, zodat je bijvoorbeeld niet steeds dezelfde dingen in hoeft te vullen of aan hoeft te klikken.

Sessie
Dit cookie gebruiken we om onze website goed te laten werken. We kunnen er bijvoorbeeld mee onthouden welk artikel je in je winkelmandje hebt geplaatst, zodat die er niet opeens uit is verdwenen.
Je herkent dit cookie aan de naam sid_customer_.

Cookiemelding
Hiermee onthouden we of je de cookiemelding hebt gesloten. Als we dat niet doen, moet je iedere keer dat je onze website bezoekt de cookiemelding opnieuw sluiten. Dat zou onhandig zijn.
Je herkent dit cookie aan de naam hw_cookie_law.

AddThis
Met dit cookie kunnen we bijhouden hoe vaak een pagina op onze website is gedeeld op sociale media.
Je herkent dit cookie aan de naam _atuvc.
Je kunt het privacy statement van AddThis hier bekijken.

Analyserende cookies

Die gebruiken we om informatie te verzamelen, zodat we onze websites kunnen blijven verbeteren.

Google Analytics
We kunnen met Google Analytics meten hoe je een van onze websites hebt gevonden en hoe je op de website bent binnengekomen. Welke deur je hebt opengedaan, zullen we maar zeggen.
Je herkent dit cookie aan de namen _ga, _gat, _utma, _utmb, _utmc, _utmv of _utmz.
Je kunt het privacy statement van Google hier bekijken.

Hotjar
Met Hotjar kunnen we analyseren hoe je onze website gebruikt. Bijvoorbeeld op welke knop of link er wel of niet wordt geklikt of waar naartoe wordt gescrold. Met die informatie kunnen we er voor zorgen dat de juiste dingen op de juiste plek staan, wat het voor jou prettiger maakt om op onze website te zijn.
Je herkent dit cookie aan de naam__hjIncludedInSample.
Je kunt het privacy statement van Hotjar hier bekijken.

Marketing cookies

Die gebruiken we voor onze marketing, zodat we je relevante aanbiedingen kunnen doen, bijvoorbeeld via partnersites.

Google Analytics Remarketing
Hiermee kunnen we meten hoe je onze websites gebruikt en je vervolgens interessante en relevante aanbiedingen doen, bijvoorbeeld van producten die je al eerder hebt bekeken.
Je herkent dit cookie aan de namen _ga, _gat, _utma, _utmb, _utmc, _utmv of _utmz.
Je kunt het privacy statement van Google hier bekijken.

Double Click
Als je zoekt op Google wil je natuurlijk zo snel mogelijk vinden wat je echt zoekt. Met dit cookie kunnen we je daar beter bij helpen. We kunnen je namelijk relevante advertenties tonen bij je zoekopdracht tonen, zodat je bij ons nog sneller kunt vinden wat je zoekt.
Je herkent dit cookie aan de namen _id, _drt of _gads.
Je kunt het privacy statement van Google hier bekijken.

TradeTracker
Onze partner TradeTracker zorgt ervoor dat alle partnersites die een bijdrage leveren aan de verkoop daar een beloning voor krijgen.
Je herkent dit cookie aan de naam _TT2_.
Je kunt het privacy statement van TradeTracker hier bekijken.

Facebook
Op Facebook kunnen we je producten tonen die je hebt bekeken. Dan zie je bijvoorbeeld dat leuke hoesje weer eens voorbij komen.
Je kunt het privacy statement van Facebook hier bekijken.