Onze shops
  • Shop4.nl
  • Shop4hoesjes.nl
  • Shop4rugzakken.nl
  • Shop4tablethoes.nl
  • Shop4houders.nl
  • Shop4actioncams.nl
  • Shop4laptophoes.nl

Privacyverklaring en cookiebeleid van Shop4 Elektronica & Accessoires B.V.

Via onze webwinkel worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Shop4 Elektronica & Accessoires B.V. acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat:

  • wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • wij onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • wij u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  • wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • wij uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Shop4 Elektronica & Accessoires B.V. is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 05-07-2018.

Gebruik van persoonsgegevens

Bij het gebruiken van onze webwinkel verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven, in het kader van de door u gevraagde dienst, of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

Wij gebruiken de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen:

  • NAW gegevens
  • Telefoonnummer
  • Factuuradres
  • Emailadres
  • Betalingsgegevens
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • IP-adres


Registreren

Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet u zich eerst registreren. Na registratie bewaren wij via de door u gekozen gebruikersnaam de door u opgegeven persoonsgegevens. Wij bewaren deze pagina 1 van 4 gegevens zodat u deze niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen en zodat wij u kunnen contacteren in het kader van uitvoering van de overeenkomst. Wij zullen de aan uw gebruikersnaam gekoppelde gegevens niet aan derden verstrekken, tenzij dat noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst die u met ons sluit of indien dit wettelijk verplicht is. In geval van een vermoeden van fraude of misbruik van onze webwinkel kunnen wij persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen.

Toegang account

Als u een account heeft aangemaakt krijgt u daarmee toegang tot een beheeromgeving waar u zelf zaken kunt instellen, opgeven en wijzigen.

Afhandelen bestelling

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, maken wij voor de afhandeling daarvan gebruik van uw persoonsgegevens. Indien dat nodig is voor een goede afhandeling kunnen wij uw persoonsgegevens ook aan derden verstrekken. Meer daarover leest u verderop in deze privacyverklaring.

Reclame

Wij kunnen u, naast de informatie op onze website, ook op de hoogte brengen van onze nieuwe producten en diensten: per e-mail.

Nieuwsbrief

Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze producten en/of diensten. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich af kunt melden. Uw e-mailadres wordt automatisch toegevoegd aan de lijst van abonnees.

Locatiegegevens

Als dat nodig is voor de dienst, kunnen wij locatiegegevens (GPS) van u verzamelen. Hiervoor wordt op het moment zelf uw toestemming gevraagd.

Tevens kunnen deze (locatie) gegevens opgeslagen en verwerkt worden door de aanbieder van bijvoorbeeld de navigatie/kaartensoftware, zoals Google Maps, maar de gegevens kunnen ook worden gebruikt door bijvoorbeeld Google of Apple zelf. Wij hebben hier geen invloed op. Wij raden u aan de relevante privacyverklaringen te lezen van de desbetreffende aanbieder.

Publicatie

Wij publiceren uw klantgegevens niet, met uitzondering van uw voornaam als u een beoordeling achterlaat bij KiyOh naar aanleiding van uw bestelling bij ons. Deze kunnen wij onderaan onze website tonen om te laten zien met welk cijfer u ons heeft beoordeeld. Bij het invullen van de beoordeling bent u akkoord gegaan met de verwerking van uw persoonsgegevens voor dit doel.

Verstrekking aan derden

Wij kunnen uw gegevens doorgeven aan onze partners. Deze partners zijn betrokken bij de uitvoering van o

Cookies

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld worden cookies geplaatst.

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, wordt er een mededeling getoond waarin wij u uitleggen waarom wij cookies gebruiken. Uw verder gebruik van onze website vatten wij op als toestemming voor dit gebruik van cookies.

Het staat u vrij om cookies uit te schakelen middels uw browser. Houd er wel rekening mee dat het mogelijk is dat onze website dan niet meer optimaal werkt.

Met derden die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies en de applicaties. Toch hebben wij geen volledige controle op wat de aanbieders van deze applicaties zelf met de cookies doen wanneer zij deze uitlezen. Voor meer informatie over deze applicaties en hoe zij met cookies omgaan, zie graag de privacyverklaringen van deze partijen (let op: deze kunnen regelmatig wijzigen).

Zoals je hierboven kon lezen hebben we verschillende soorten cookies, je vindt ze hieronder.

Functionele cookies

Die gebruiken we om onderdelen van onze websites handiger te maken, zodat je bijvoorbeeld niet steeds dezelfde dingen in hoeft te vullen of aan hoeft te klikken.

Sessie
Dit cookie gebruiken we om onze website goed te laten werken. We kunnen er bijvoorbeeld mee onthouden welk artikel je in je winkelmandje hebt geplaatst, zodat die er niet opeens uit is verdwenen.
Je herkent dit cookie aan de naam sid_customer_.

Cookiemelding
Hiermee onthouden we of je de cookiemelding hebt gesloten. Als we dat niet doen, moet je iedere keer dat je onze website bezoekt de cookiemelding opnieuw sluiten. Dat zou onhandig zijn.
Je herkent dit cookie aan de naam hw_cookie_law.

AddThis
Met dit cookie kunnen we bijhouden hoe vaak een pagina op onze website is gedeeld op sociale media.
Je herkent dit cookie aan de naam _atuvc.
Je kunt het privacy statement van AddThis hier bekijken.

Analyserende cookies

Die gebruiken we om informatie te verzamelen, zodat we onze websites kunnen blijven verbeteren.

Google Analytics
We kunnen met Google Analytics meten hoe je een van onze websites hebt gevonden en hoe je op de website bent binnengekomen. Welke deur je hebt opengedaan, zullen we maar zeggen.
Je herkent dit cookie aan de namen _ga, _gat, _utma, _utmb, _utmc, _utmv of _utmz.
Je kunt het privacy statement van Google hier bekijken.

Hotjar
Met Hotjar kunnen we analyseren hoe je onze website gebruikt. Bijvoorbeeld op welke knop of link er wel of niet wordt geklikt of waar naartoe wordt gescrold. Met die informatie kunnen we er voor zorgen dat de juiste dingen op de juiste plek staan, wat het voor jou prettiger maakt om op onze website te zijn.
Je herkent dit cookie aan de naam__hjIncludedInSample.
Je kunt het privacy statement van Hotjar hier bekijken.

Marketing cookies

Die gebruiken we voor onze marketing, zodat we je relevante aanbiedingen kunnen doen, bijvoorbeeld via partnersites.

Google Analytics Remarketing
Hiermee kunnen we meten hoe je onze websites gebruikt en je vervolgens interessante en relevante aanbiedingen doen, bijvoorbeeld van producten die je al eerder hebt bekeken.
Je herkent dit cookie aan de namen _ga, _gat, _utma, _utmb, _utmc, _utmv of _utmz.
Je kunt het privacy statement van Google hier bekijken.

Double Click
Als je zoekt op Google wil je natuurlijk zo snel mogelijk vinden wat je echt zoekt. Met dit cookie kunnen we je daar beter bij helpen. We kunnen je namelijk relevante advertenties tonen bij je zoekopdracht tonen, zodat je bij ons nog sneller kunt vinden wat je zoekt.
Je herkent dit cookie aan de namen _id, _drt of _gads.
Je kunt het privacy statement van Google hier bekijken.

TradeTracker
Onze partner TradeTracker zorgt ervoor dat alle partnersites die een bijdrage leveren aan de verkoop daar een beloning voor krijgen.
Je herkent dit cookie aan de naam _TT2_.
Je kunt het privacy statement van TradeTracker hier bekijken.

Facebook
Op Facebook kunnen we je producten tonen die je hebt bekeken. Dan zie je bijvoorbeeld dat leuke hoesje weer eens voorbij komen.
Je kunt het privacy statement van Facebook hier bekijken.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een bewerkersovereenkomst met Google gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data. Verder hebben wij Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor ander Google diensten, tot slot laten wij de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoongegevens te beperken. In het bijzonder nemen wij de volgende maatregelen:

  • Toegang tot persoongegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
  • Wij maken gebruik van beveiligde verbinden (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer u persoonsgegevens invoert.

Bewaartermijnen

De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang als nodig om uw bestellingen af te handelen, inclusief garantie. Daarna bewaren wij gegevens nog maximaal een jaar voor de beschreven statistische doeleinden. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).

Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens gebruik te maken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

U kunt ons ook een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Ook kunt u een verzoek indienen om een gegevensexport op te vragen voor gegevens die wij met uw toestemming gebruiken, of gemotiveerd aangeven dat u de verwerking van persoonsgegevens door ons wil laten beperken.

Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terugvinden in de instellingen van uw browser. Indien de gegevens niet kloppen, kunt u ons verzoeken om de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u graag verder als u vragen of klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Onze contactgegevens

Shop4 Elektronica & Accessoires B.V.
Kerkenbos 1063M
6546BB Nijmegen
klantenservice@shop4.nl
(+31)24 845 1321